понедельник, 15 февраля 2021 г.

Історичний урок «Уклін – живим, полеглим – слава»

15 лютого до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, завідувач бібліотеки Петренко К.П. разом з вчителькою історії Старагіною І. В. запросили учнів 9-х класів на історичний урок «Уклін – живим, полеглим – слава». Афганська війна залишила невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками, хто втратив друзів, синів чи батьків.

Під час заходу присутні ознайомилися з масштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, переглянули документальні відео фрагменти про афганську війну, вшанували пам’ять тих, хто поліг в Афганських ущелинах, схиливши голови у скорботній хвилині мовчання. На книжковій виставці «Болить і досі всім Афганістан» до уваги учнів представлені книги про війну в Афганістані, фотографії учасників бойових дій – наших земляків, статті із місцевих газет.

Летять, вiдлiтають у вічність роки… Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у народній пам’ятi імена воїнiв-афганцiв. Памятайте ветеранів, виявляйте розуміння до тих, хто пройшов через війну, і для кого вона триває й досі. У спогадах, снах, думках…



Комментариев нет:

Отправить комментарий